torsdag 7 juni 2012

Idag fick jag en blöt vante i ansiktet...

Ni vet .. ett fett nej tack så det bara skvätter om det.

Skvätter som en blöt lovikavante i ansiktet..Gott.
Yes vi snackar jobb den här gången, Jag jobbar bla med PR på Sportlife. Jag hade en fantastisk PR idé.

Vi snackar en iskall-Mojito-på-en-strand-i-Bahamas fantastisk!!
Den tilltänkte samarbetspartnern var inte intresserad alls.
Alls.

Fan, jag hatar att få nej. Det betyder att vi inte kan uppfylla varandras drömmar eller mål, era svikare vill jag vråla!!

Så nu sitter jag här och tänker... att antingen bestämmer jag mig för att gå in i bitterfitta mode, tröstmöla Toffifee tills jag själv ser ut som en och tycka att jag är sämst på det jag gör eller så tänker jag ..

-På riktigt dudes?? ALLA HAR INTE RÅD ATT VASKA CHAMPAGNE*.!!!!
 ( läs Sportlife deal*.)  varpå jag strax efter taggar mig för att jag göra de bästa, roligaste och skönaste samarbetena ever!!!
Dels för jag är helt övertygad om att energi kan samlas och brukas av vilken situation som helst bara man tänker/vänder allt rätt och dels för att jag inte gillar att ligga i fosterställning och tycka synd om mig själv.

Skaaaam den som ger sig!!

(Sen skadar det inte att ha mysiga vänner som käkar hallonpaj med dig eller fixar Taco middag till en för att blåsa in lite kärlek och pepp i livet oxå.. )

 Happy Moments.

När jag lyckas få min mina vackra kollega, PT Proffs och vän Frida A Werander att smaka på min Hallonpaj med två liter vaniljsås. Hon tyckte det var göööörgött!! ( Vi lär ju vara cupcake själsfränder!!)

När min alldeles egna sockersmula och favorit Tyska, Malin Hübel, idag, slängde ihop mitt favvokäk, tacos med mera tacos och när vi sen satt ute på hennes balle (balkong) kisade in i solen och pratade om .. <3



När jag och fina Titti kör slut på varandra på gymmet.. efter 10 rep och måååste ligga ner och stretcha(snacka skit) i 25 minuter.

När jag ber sötnosen Tessie göra något Sportlifigt, sportigt med mina naglar och hon bara gör det. Hon är bäst och jag har hennes nummer.. bara så du vet ;)
Att få jobba med coolingarna på Filmbolaget Colouir, Som idag när jag och David  plåtade för nytt skomärke. Så jävla kul. Du är bäst Dennis.. jag menar David. ;)

När jag låser in mig i studion och dansar för livet. Bara jag, mitt mörker och mitt golv.

När den här lille grabben sprang fram och pratade med mig på bebisspråk i 5 minuter idag. Jag fattade inte ett ord av vad han sa men jag smälte till en liten pöl av kärlek.
När världens goding tog Mc kort idag. Så jävla glad var han, då blir jag oxå jävligt glad.

Att få äran att vara polare med världen bäste tjockis. Freddis, finns ingen som ställer upp som du !!(så det är okej att du snor mitt käk ibland när du tror att jag inte ser hahah!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar