tisdag 13 september 2011

Det är så här du gör mig lycklig..

Jag grejar det själv alltå.. inge problem, det bästa med mig är att jag har så jävla lätt för att göra mig lycklig. Jag är som en dreglig  hundvalp som fått äta såna där hårda äckliga matflingor som smakar kamelgödsel och får äntligen får trycka ner nosen i mattes rester av köttbullar och mos!


Lite exempel på vad som gör mig lycklig just nu!!
Man är ju ingen Andy MCkee direkt men att ta ett Cmoll på en ute på en brygga på en vacker ö är sjukt mysigt..



Mitt nya jobb!! Mitt gamla jobb gör mig oxå skitlycklig, det är ju på samma ställe men det finns inget bättre än en ledning som är villiga att satsa på dig och din utveckling. Numera sitter jag även på Sportlife företag med min grymme FTG coach Jaime som lär mig allt om hur man säljer världens bästa träning =D
Privatlektioner på jobbet!! gryymt!!
..att veta att ens familj har fullkoll på dig..
..Norrlänningar.gör mig jävligt lycklig,  jag tror att inte jag har träffat någon norrlänning som inte har en lugnande effekt på en dampunge som jag. Jag babblar på i 170 och så tittar de helt lugnt på mig och säger ..hjuop!. Fööörsööker inte ens få sylen i vädret,( förutom min kollega Sara Bergh, men hon har blivit Berna skadad efter ett par år tillsammans)dessa stabila , sköna människor. Aaa.lite kär e jag allt.

Jag fångade dem på hållplatsen. En lyfte och då hakade dem andra på .. hela tiden i cirklar, som en liten lek. Fåglar påminner mig om vilken gåva friheten är.. att kunna ta sig runt varsomhelst i världen och göra precis vad ditt hjärta behagar . Inget kan stoppa dig!!
<3<3<3

Vad gör dig lycklig just nu??
pöss!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar