onsdag 14 september 2011

och jag har INTE sagt att det är smarta saker...

1. Doodlejump

Ja, vad fan är det??
Jo,det är litet dataspel på en Iphone som går ut på att få en liten rymdvarelse att hoppa upp på små stegplättar genom att att hör och häpna, vinkla din iphone..(hoppas ingen i Nobelkomittén ser detta) sånt som 16 åriga innebandykillar roar sig med på bussen till träningen... Dom och jag då. ( när jag ligger nedbäddad , fastän jag vill klättra, på tak, berg, i karriär osv )

2.Ventilera känslor.

Du är sjuk ok?? Det är som BÄDDAT för att tycka synd om sig själv och resten av världen som mår lika dåligt. Jag satte på tv.n och fick se en sälunge som inte kunde hitta sin mamma. JAG GRÄT I EN TIMME.

Sen bytte jag kanal och där var den där jäkla HOME MAKE OVER Serien vars manusförfattare är  psykologer anställda för att trycka på våra sympatiknappar.. så självklart bölade jag i en TIMME TILL när den cancerdrabbade pappan blev rörd till tårar när han fick sin gamla verkstad renoverad till lyxverkstad.
Det såg säkert helt patetiskt ut när jag inte kunde låta bli och med tårarna sprutandes bööölade - mmooove that buuus!!

Bränner det inte ens liiite i ögonlocken..?



3. Höra av sig och ha givande djupa samtal med dina föräldrar

Förkyld Berna-RRiiing!!

Mammaturk-Schhallo?

Förkyld Berna-
Hej mamma de e jaaa,snyft,  har såå oont i halsen , snyft,jättesjuk och jag har ångest för nu kan jag inte jobba åså, åså.. blalalablalbla..

Mammaturk-AAaah!!,Nuu det passar!!?, Ringa din gamla mamma, när du schjuuk, inte annars, annars du estruntar i din gammel mamma, du ringa bara när du scjhuk eller fatti..eller sjuk OCH fattig.
Slutta gå i kort kjol och friisa dina underliv och jag skickar 1000 på banken din, du ser, mamman dig älskar ändå, pussapuss!!
-klick!!.

Förkyld Berna.- Eh. okej snyft.. tack.puss.





Nu ska ska jag dunderkurera mig med goa fruktdrinkar och hela vitlöksklyftor så jag kan ut och fånga dagarna igen  <3<3<3 Kärlek.

2 kommentarer:

  1. fasen vad härlig du är i din blogg och vilken härlig och grym morsa. hahahaha
    kram

    SvaraRadera
  2. Hahah! tack going! Ja min morsa är rätt grym faktiskt!!

    SvaraRadera