lördag 16 april 2011

Hett tips till alla pojkvänner.. eller alla män över huvudtaget.

Innerst inne visste du det redan, du hatar det , men du vet att det är sant  så jag tar det igen.. sug åt dig av denna livsviktiga information.. du kan tacka mig sen..

Gå ALDRIG och se en film med Robert "snyggvampyren" Pattinson med din flickvän / brud/ date.
Inte ens om killen har en biroll, statistroll, är med i reklamen innan eller ens skyltningen utanför.
Sorry grabben. men flickan kommer att sitta bredvid dig med ögon lika stora som en japansk animering, helt plötsligt sucka högt utan anledning ( och det är inte för att popcornen är sååå goda) hennes IQ kommer att sjunka till tja 52  vilket betyder att hon kommer att ha problem med att formulera hela meningar så när du viskar gulliga saker i hennes öra kommer du få tillbaka ungefär,, -jaaaeee phm hmm, eeah pea? och har du riktigt mkt otur när du försöker leana in för lite kärlek så möts du av en halvsexig dregelsträng och tom blick suktandes efter nånting hon aldrig kommer få.

Ett vampyrbett av en engelsman som aldrig sett en kam i hela sitt liv.. och det är inte du.

och med detta vill jag bara deklarera att jag och mitt bästissällskap  fullkomligt älskade inte bara premiären av filmen "Water for Elephants " utan även de komiska publika reaktionerna ( högljutt trånande & spontanapplåder i dramatiskt slutscen!!) samt tyckte synd om de 14 killar (som borde fått läsa detta blogginlägg innan de gick på denna film) som satt i den fullsatta salongen och vred besvärat på sig.

Kärleksparet Robert P & Reese Witherspoon och FRAMFÖRALLT den äkta maken, schizofrena Christoph Waltz var helt grymma i den här lilla Kärlekssagan som utspelar sig på en Circusturné på 30-talet!
Seeee den..  men välj ditt sällskap.

  Ha en fin  Lööördag!!


puss!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar