söndag 22 maj 2011

och jorden gick inte under den här gången heller..


fastän den där höge viktige prästen nånstans i Usa hade förutspått att detta skulle hända häromdagen.
Pinsamt att klättra upp och ur sin bunker och bara.. näähepp....jahaappp. vad ska vi nu göra med alla 180000 konserver med bönor som ska räcka i 52 år framöver..? (Chili con carne for life?? )

Skönt, för även om det finns mkt trams och skitsnack därute kunde man ändå inte låta bli att undra,, vad fan skulle man göra om man visste att man bara  hade ett halvår kvar att leva?? och om det du hade valt att göra då,, varför gör du det inte nu?? ( förutom du som hade svarat råna en bank och spela bort allt på Casinot..  Du behöver tänka över din livsituation. )

Jag hade rest, rest som en galning, träffat och lärt känna mina nya vänner. Fortsatt leva mitt liv som vanligt och njutit extra mycket. Varför kan man inte förstå det förräns man vet att det är försent??
Jag vill alltid passa på.

Zoran teaching Riskettan action.
Jag är sjukt glad och stolt över de fantastiska människor som jag träffat den senaste tiden.. Människor som kämpar för sin grej. Som min vän Zoran tex. Han gick från noll till att driva Göteborg grymmaste Bil och MC körskola. Han jobbar dygnet runt för det han tror på och lär tillsammans med sitt fantastiska crew, hundratals elever hur man blir en perfekt bilförare
.www.ztrafik.se



Sen har vi Johan Westergren,som leder den härliga teatergrupen jag är med i.
Det är tack vare honom och de andra härliga personligheterna i gruppen som jag längtar dit varje tisdag , nu är kursen slut men vi ska vi börja träna ihop!! Klockers!!




Ni e väl för goa!!
Nä.. jorden får för fan inte gå under än.
För jag har fortfarande alldeles för många underbara människor att lära känna och hänga med.. Hoppas att du känner likadant!!


Söndagspuss!!

1 kommentar:

  1. Världens bästa teatergrupp är vi :)
    ses på tisdag!
    / angelica

    SvaraRadera