fredag 29 juli 2011

Det fanns en gång en liten prinsessa..

hon var 7 år gammal hon älskade att springa ut i sin trädgård och lägga sig bland blommorna och sjunga sin favoritsång , den där om regnbågen.. sen brukade hon titta upp mot himlen och räkna moln.
Hennes bästa vän hette Julia och hon hade en rosa leksakskanin som hette Tito som flickorna brukade leka med.. Prinsessans pappa var den snällaste i hela världen, han hade snälla bruna ögon och skägg som kittlades i ansiktet när man kramades, han brukade alltid komma hem från sitt jobb med något gott som han brukade gömma bakom ryggen och så fick prinsessan gissa vilken hand och tänk att hon alltid hade rätt! Jag är så himla bra på att gissa rätt brukade hon tänka.. En dag ringde dem från pappas jobb och sa att han inte behövde gå dit. Det fanns ingenting att göra sa dem. Inte den dagen och inte några andra dagar heller. Pappa sökta andra jobb men det fanns inga att få. Tillslut blev prinsessan och pappa att tvungna flytta från sitt hus till ett annat hus som var mindre och mörkare och pappa blev ledsnare och ledsnare och slutade sova om nätterna. Då brukade prinsessan  försöka trösta pappa med sången, den om regnbågen. Det hjälpte ibland. En dag sa pappa och att prinsessan skulle få bo hos sina släktingar ett tag för han var tvungen att flytta långt bort för att få jobba och prinsessan fick inte följa med. Hon fick vänta på att pappa skulle komma tillbaka och när han skulle göra det,det visste ingen.

Alla är någons prins eller prinsessa... och det är en hård uppoffring att skiljas från sina barn av ekonomiska skäl.  Detta är tyvärr en allför normal situation i  dagens Brasilien. Det är nu mina vänner som jag säger vi har en chans att stötta vår vän Daniel Bryngler och hans stora välgörenhetskampanj för våra fadderbarn i Brasilien och Indien. Genom att vara med och betala dina 120 i Entrén på Valand för att tillsammans den 19:e Augusti  och ha en supertrevlig kväll med härligt Brasilianskt tema ,har du skänkt oavkortat till behövande familjer. Daniel har dedikerat en stor del av sitt liv till att se till att det finns mat , kläder,skola och medicin för många familjer och självklart vill vi hjälpa honom att hjälpa.

Mer information om denna kväll finns på Sportlife hemsida, hoppas verkligen att vi ses där. Mig hittar ni på dansgolvet, heeela kvällen!!

Puss

1 kommentar: