torsdag 24 november 2011

Welcome to the dark side..

eller inte ..(såvida du inte alltid drömt om att vara/tänder på Darth Vader, funderar lite smått på om inte du ska gå med i torsdagsklubben vi-satanister i Mölndals kommun, eller rätt och slätt har bestämt dig för att göra den här vintern till decenniets mest deprimerande.

Men så är det vänner, ett faktum.Vi lever just nu i en regnig, kall och mörk värld och det känns inte bättre att veta att om ett par veckor när de första 0,5mm höga snötäcket fallit, så kommer all spårvagns, tåg och
busstrafik under de tre närmsta månaderna därefter orsakas av förseningar och stopp.
Vi och våra vänner är tröttare, grinigare och bittrare än någonsin.

Men misströsta icke, ty jag har 3 tiptopp  lösningar som dessutom nästan är gratis för att göra denna Göteborgsvintern om något..ehm  lite charmigare.

1.Ligg.
Har du  ingen att ligga med? Hitta någon.
Vet du inte hur man gör? Aa men då kanske du kan fråga den andra.
Det finns alltså en världsstatistik som som säger att människor som har sex oftare är de lyckligaste människorna. Det heter Dopamin och utsödras naturligt i din hjärna när du har kommit till "fourth base"
Dessutom är det gratiiis!! (ehmm. för de flesta..)

2.Baka.

Gör såhär först,för att det ska bli extra roligt.
okej gå in på Akademibokhandelns bakavdelning öppna valfri bok, blunda, bläddra och sätt ett finger på vilken sida som helst. Pang! Ikväll ska du baka det receptet, sen tar du upp din mobil plåtar sidan, åker hem och bakar. TILL ALLA  på ditt jobb. Tro mig. kollegor diggar sånt och sen tycker dom inte att det gör något om du kommer 5 minuter  för sent till jobbet ibland,hehe =D Dessutom ÄR det underbart att känna doften av nybakat.

3. Bjud in alla polarna och spela sällskapsspel och lekar där det är lätt att göra bort sig och bjuda på det. Skratt är magiskt. Ju mer du skrattar desto längre lever du! Så ere´.Vill man piffa till det lite kan man slänga in lite starkglögg.. fast med måtta då.. skrattet fastnar liksom lite halsen när du insett att vitt (efter en hård kväll) inte är rätt färg på en badrumsmatta trots allt..

Så där ja!!

Där var mina inte alls så unika tips.. men det är ju skönt att bli påmind eller?

Het?
Pussar!






.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar