torsdag 31 januari 2013

Mina klackar är skitsexiga..

De är svarta och blingblingade och skithöga så jag kan absolut inte gå normalt i dem.. men jag bestämde att de va dem jag skulle ha på mig när min kärlek bjöd ut mig och våra närmsta vänner på en skön onsdagsmiddag på krogen Ada´s igår.

Jag hade piffat mig och kände mig lite söt sådär och sen klev jag in i klackarna och wobblade ut som en skitnödig cowboy. Det piffiga liksom försvann i takt med mina stapplande amatörsteg.. men jag älskar dem och ska lära mig gå i dem, så jag får börja hänga i dem lite oftare .. typ dammsuga i dem.. kanske sova i dem.. eller nåt..

Kvällen blev iallafall underbart rolig.

Stefan frågade hur alla träffades och lärde känna varandra och sen gick frågan runt bordet.. tills den kom till mig och en av mina finaste, goaste vänner Parisa.

Jag sa precis som det var.
Att det var kärlek vid första ögon kastet för min del när jag såg henne där på gymnasietrappan och tänkte.
-Fan hon verkar sjukt smart och mega gullig! Hon är såå bästis material.. och så blev det, för i år firar vi 14 år som bästisar, jag och min Parisa.

Det var supermysigt att höra hur de andra hade träffats.. och jag vet att jag satt med ett brett dregel leende när jag hörde berättas av var och en hur Jim och Angelica blev kära.. när Effie och Emil föll för varandra och Mattias och Kattis som föddes på samma BB och blev tillsammans när de var 17år och har nu varit ihop i ca 17 och gifta i 10år!!!

Lööv it!

ps.
Bonusarnas Bonus var att finaste Chrille krokodil var på besök från Stockholm och förgyllde vår kväll med sin närvaro och sina Ryska Snapsvisor om svärmödrar som dränks i åar..

Tack Fina 

Mattias, Kattis ,Angelica, Jim , Effie, Emil.Parisa, Chrille och framför allt

Älsklingen Bus-Odelberg      
                                    
                           För en kväll full av glädje, värme och kärlek!

Hela gänget!

Allmänt underbara e dem!

 
 
Fanns ingen chans å få sig all smaskig potatis fastän min själ vrålade Joooää!

Min fina!
 
Japp, det är en Hot-shot.. we just had to..


 



4 kommentarer:

  1. Alltid roligt att höra hur folk har träffats..mys och måbrahistorier :-)

    SvaraRadera
  2. Alltså kvinna!
    Kan du bara sluta uttrycka dig så jävla perfekt. Tänk att det är PRECIS så jag känner mig, som en skitnödig cowboy, varje gång jag tar på mig klackis-skor ;)
    Fan du e så jävla go!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahahah! Tack och tack detsamma fröken godis!! Massa kramar!!

      Radera