fredag 17 februari 2012

Gissa vad jag gör???, Gissa vad jag gör!!!?

Jo..jag sitter och stirrar på tangenterna på min iphone här på spårvagnen.
Väntar på att få ett skönt tourettes light ryck och slänga upp ett snuskigt julrim ( det är ju bara 10 månader kvar.. ikea har säkert redan börjat pynta) upp på facebook och helst länka till alla människor som man egentligen inte känner men addar ändå för man kanske springer in i varandra på en fest så att man kan säga ..vänta.. känner jag dig? E inte vi kompisar på Facebook?
Joo-säger jag (berusad på en halv x-cider)det är ju du som alltid slänger upp 14 exakt likadana bilder på när du är ute och rastar din pitbulllterrier och hans dregelboll
Å då säger hon
-jaaaa och det är du som alltid slänger upp fula bilder på dina billiga cupcakes och tror att du kan sjunga på riktigt fastän du t.om behöver autotuna din talröst..å sedan , dagen efter,gillar man varandras status 14 gånger ( fastän det står att man har gått ut med soporna..) för att släta över att man var lite för ärlig på fyllan.

Det har aldrig hänt mig...

Men det hade vart roligt att lära känna alla facebook kompisar på riktigt, för handen på hjärtat...
Du känner fan inte alla dina Facebook kompisar på riktigt. Neeej det gör du inte!!
Du känner max 15 av dem riktigt bra. Vissa turkar känner 20 av dem på riktigt men det är för att 11 av dem är deras syskon.( Jag är turk själv, jag får skriva sånt..).

Apropå turkar så tänker jag åka och hälsa på mina föräldrar snart.
De har säkert saknat mig. Jag vet precis vad pappa kommer säga när han ser mig i hallen.

-AAAlllååå min lillen pyttefnaasken. ( Han vet inte att fnask betyder hora, han tror det är som typ snask.. alltså godis..) paapaa har deej esaknat..
(tystnad)  har du med dig köpt rullatårta tilla pappen.? ( Han är lika sockerberoende som jag , väger 110kg och har raggar fortfarande med repliken -Jag har lirat fotboll i Galatasaray... i typ en säsong 1928)
-Heeej babbbaaaa!! Klart jag har!!! rulltårta ,trisslotter och  jag har brännt 200spänn påV75 på alla hästar som har sjuka namn. Som typ Starfucker Ultra!!! ( Pappa tror att Starfucker Ultra är ett tvättmedel i Usa)
Jag älskar min pappa.

Härligt. Ett blogginlägg om ingenting. =D

Ha en grym Fredagskväll !!

Puss.
Starfucker Ultra??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar